BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

07 aprilie 2017

 

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Ialomita va organiza în data de 7 aprilie 2017 ”Bursa Generală a Locurilor de Muncăeveniment ce va avea loc la SloboziaCentrul Cultural UNESCO “IONEL PERLEA”, respectiv la Urzicenisediul punctului de lucru al AJOFM Ialomita.

În vederea participării la această actiune, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt asteptate se înscrie la sediul Agentiei Locale Slobozia, strada Matei Basarab, bl F1 parter sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Fetesti si Tăndarei.

De asemenea, agentii economici care dispun de locuri de muncă si doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, sunt asteptati depună oferta de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomita sau la sediile punctelor de lucru, precum si la adresa de e-mail ajofm@il.anofm.ro sau fax 0243231785.

Reamintim angajatorilor ca pot beneficia de subventii pentru incadrarea in munca a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentand un grad sporit de atractivitate pentru angajarea acestei categorii de persoane.

Pentru relatii suplimentare, puteti adresa AJOFM Ialomita la numerele de telefon 0243/231.809, 0243/230.224, sau direct in locatiile susmentionate.